Суфле просто тане в роті! Ніжне-ніжне, повітряне, легке!
Прекрасно підійде для романтичної вечері.
Рекомендую використовувати саме сьомгу або форель, тому з горбушею або іншою рибою вийде абсолютно інший смак, не такий вишуканий.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Суфле з сьомги. Інгредієнти
500 г філе сирої сьомги або форелі
2 білки
300 мл вершків 33-35%
сіль
для прикраси:
вершковий сир (Альметте, Філадельфія, Маскарпоне і т.д.)
ікра
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати великими шматочками.
Крок 2 Подрібнити у блендері.
Якщо блендера немає, можна припустити філе через м'ясорубку.
Крок 3 Білки збити з сіллю (близько 0.5 ч.л.).
Крок 4 Додати вершки.
Збивати до тих пір, поки маса не почне густіти.
Крок 5 Додати рибу, акуратно перемішати.
Крок 6 Викласти суфле у формочки для запікання.
Силіконові формочки змащувати не треба, решта трохи змастити олією.
Крок 7 Форму з суфле поставити в глибоке деко або в форму більшого розміру.
У деко налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Під час випікання суфле підніметься, потім осяде - це нормально.
Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок.
Крок 8 За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле сиром (викласти по краях).
Якщо шприца немає, можна сир покласти в пакет, відрізати куточок, і видавити сир.
В серединку викласти ікру.
Смачного!
Прекрасно підійде для романтичної вечері.
Рекомендую використовувати саме сьомгу або форель, тому з горбушею або іншою рибою вийде абсолютно інший смак, не такий вишуканий.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10-12 порцій.
Інгредієнти
Суфле з сьомги. Інгредієнти
500 г філе сирої сьомги або форелі
2 білки
300 мл вершків 33-35%
сіль
для прикраси:
вершковий сир (Альметте, Філадельфія, Маскарпоне і т.д.)
ікра
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати великими шматочками.
Крок 2 Подрібнити у блендері.
Якщо блендера немає, можна припустити філе через м'ясорубку.
Крок 3 Білки збити з сіллю (близько 0.5 ч.л.).
Крок 4 Додати вершки.
Збивати до тих пір, поки маса не почне густіти.
Крок 5 Додати рибу, акуратно перемішати.
Крок 6 Викласти суфле у формочки для запікання.
Силіконові формочки змащувати не треба, решта трохи змастити олією.
Крок 7 Форму з суфле поставити в глибоке деко або в форму більшого розміру.
У деко налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 35-40 хвилин.
Під час випікання суфле підніметься, потім осяде - це нормально.
Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок.
Крок 8 За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле сиром (викласти по краях).
Якщо шприца немає, можна сир покласти в пакет, відрізати куточок, і видавити сир.
В серединку викласти ікру.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий