Інгредієнти
Риба з картоплею, запечені в рукаві. Інгредієнти
500 г риби (судак, тілапія, щука і т.д.)
500-700 г картоплі
150 г цибулі
зелень за смаком
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, нарізати не сильно дрібно.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Зелень дрібно покришити.
Крок 4 Змішати картоплю, цибулю, зелень. Посолити, поперчити.
Крок 5 Додати майонез, перемішати.
Крок 6 Рибу почистити, видалити нутрощі, нарізати невеликими шматочками.
Крок 7 Рибу посолити, поперчити.
Крок 8 Покласти картоплю і рибу в «рукав для запікання».
Якщо рукава немає, можна використовувати фольгу.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Риба з картоплею, запечені в рукаві. Інгредієнти
500 г риби (судак, тілапія, щука і т.д.)
500-700 г картоплі
150 г цибулі
зелень за смаком
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, нарізати не сильно дрібно.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Зелень дрібно покришити.
Крок 4 Змішати картоплю, цибулю, зелень. Посолити, поперчити.
Крок 5 Додати майонез, перемішати.
Крок 6 Рибу почистити, видалити нутрощі, нарізати невеликими шматочками.
Крок 7 Рибу посолити, поперчити.
Крок 8 Покласти картоплю і рибу в «рукав для запікання».
Якщо рукава немає, можна використовувати фольгу.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий