Інгредієнти
Макарони з сьомгою і помідорами. Інгредієнти
250 г макаронних виробів
500 г свіжої сьомги (або форелі)
350 г помідорів
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
зелень за смаком (у мене базилік)
сік половини лайма (або лимона)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно покришити).
Крок 2 Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками.
Крок 3 Сьомгу нарізати кубиками.
Крок 4 Зелень дрібно покришити.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати помідори, смажити близько 8-10 хвилин.
Крок 7 Додати сьомгу, смажити 7-8 хвилин.
Крок 8 Додати сік лайма, зелень, посолити, поперчити.
Прибрати з вогню.
Крок 9 Макаронні вироби відварити до готовності так, як написано на упаковці.
Крок 10 Перемішати сьомгу і макарони.
Смачного!
Макарони з сьомгою і помідорами. Інгредієнти
250 г макаронних виробів
500 г свіжої сьомги (або форелі)
350 г помідорів
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
зелень за смаком (у мене базилік)
сік половини лайма (або лимона)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно покришити).
Крок 2 Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками.
Крок 3 Сьомгу нарізати кубиками.
Крок 4 Зелень дрібно покришити.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати помідори, смажити близько 8-10 хвилин.
Крок 7 Додати сьомгу, смажити 7-8 хвилин.
Крок 8 Додати сік лайма, зелень, посолити, поперчити.
Прибрати з вогню.
Крок 9 Макаронні вироби відварити до готовності так, як написано на упаковці.
Крок 10 Перемішати сьомгу і макарони.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий