Їжа в горщиках - це завжди смачно, а з рибою ще й корисно.
Мені подобається використовувати в цьому рецепті філе судака.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 горщика, обсягом близько 300-400 мл.
Інгредієнти
Горщики з рибою і картоплею. Інгредієнти
300 г філе риби (судак, тілапія, горбуша, пангасіус і т.д.)
500 г картоплі
150 г цибулі
150 г моркви
сіль
перець
майонез або сметана
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Картоплю нарізати пластиками.
Крок 5 На дно горщика викласти картоплю, трохи посолити.
Крок 6 На картоплю викласти рибку, посолити, поперчити.
Крок 7 На рибу викласти цибулю.
Крок 8 На цибулю викласти моркву.
Крок 9 Зверху покласти 1-2 ст.л. майонезу (або сметани).
Налити трохи (30-50 мл) води.
Накрити горщики кришечками і поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-60 хвилин.
Готову страву посипати зеленню.
Смачного!
Мені подобається використовувати в цьому рецепті філе судака.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 горщика, обсягом близько 300-400 мл.
Інгредієнти
Горщики з рибою і картоплею. Інгредієнти
300 г філе риби (судак, тілапія, горбуша, пангасіус і т.д.)
500 г картоплі
150 г цибулі
150 г моркви
сіль
перець
майонез або сметана
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Картоплю нарізати пластиками.
Крок 5 На дно горщика викласти картоплю, трохи посолити.
Крок 6 На картоплю викласти рибку, посолити, поперчити.
Крок 7 На рибу викласти цибулю.
Крок 8 На цибулю викласти моркву.
Крок 9 Зверху покласти 1-2 ст.л. майонезу (або сметани).
Налити трохи (30-50 мл) води.
Накрити горщики кришечками і поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-60 хвилин.
Готову страву посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий