Смачне, корисне блюдо.
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Риба, тушкована з овочами у фользі. Інгредієнти
500 г рибного філе (тілапія, судак, форель і т.д.)
100 г моркви
150 г цибулі
1 лайм або лимон
зелень за смаком
спеції за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Посолити, поперчити, додати спеції, сік лайма (або лимона), перемішати і залишити на 30-40 хвилин.
Крок 3 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 4 Морква нарізати кружечками.
Крок 5 Зелень дрібно покришити.
Крок 6 У фольгу викласти рибу.
Крок 7 На рибу викласти моркву.
Крок 8 Викласти цибулю.
Крок 9 Посипати зеленню (трохи зелені можна залишити, щоб посипати готову страву).
Крок 10 Фольгу щільно загорнути.
Крок 11 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Смачного!
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Риба, тушкована з овочами у фользі. Інгредієнти
500 г рибного філе (тілапія, судак, форель і т.д.)
100 г моркви
150 г цибулі
1 лайм або лимон
зелень за смаком
спеції за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Посолити, поперчити, додати спеції, сік лайма (або лимона), перемішати і залишити на 30-40 хвилин.
Крок 3 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 4 Морква нарізати кружечками.
Крок 5 Зелень дрібно покришити.
Крок 6 У фольгу викласти рибу.
Крок 7 На рибу викласти моркву.
Крок 8 Викласти цибулю.
Крок 9 Посипати зеленню (трохи зелені можна залишити, щоб посипати готову страву).
Крок 10 Фольгу щільно загорнути.
Крок 11 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий