четверг, 5 марта 2015 г.

Запечена сьомга під шпинатним соусом

Вкуснейшая рибка під ніжним соусом.
Замість шпинату можна використовувати щавель, але це буде зовсім інший рецепт.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Запечена сьомга під шпинатним соусом. Інгредієнти

    500-700 г сьомги (або форелі, горбуші)
    300 мл вершків 15-20%
    150 г цибулі
    100 г шпинату
    лайм або лимон
    3 зубчики часнику
    сіль
    перець
    рослинне масло

Приготування

Крок 1 Рибу (нарізану шматочками товщиною близько 1-1.5 см) викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Скропити соком лимона або лайма.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.

Крок 2 Готуємо соус.
Часник дрібно нарізати.

Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.

Крок 4 Шпинат нарізати.

Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.

Крок 6 Додати вершки, перемішати.
Варити до легкого загустіння.

Крок 7 Додати шпинат, перемішати.

Крок 8 Посолити, поперчити, прибрати з вогню.
На тарілки викласти рибу, полити соусом.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини apktor.com hd-films.ml hayer.tv hd.serialnew.ru happydroid.ru hubstub.ru huisdierengids.nl i-win.info heartbeat.pp.ua helpstroy24.ru aig commercial coche insurance aig commercial insurance ais coche insurance specialist