Вкуснейшая рибка під ніжним соусом.
Замість шпинату можна використовувати щавель, але це буде зовсім інший рецепт.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Запечена сьомга під шпинатним соусом. Інгредієнти
500-700 г сьомги (або форелі, горбуші)
300 мл вершків 15-20%
150 г цибулі
100 г шпинату
лайм або лимон
3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу (нарізану шматочками товщиною близько 1-1.5 см) викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Скропити соком лимона або лайма.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Крок 2 Готуємо соус.
Часник дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Шпинат нарізати.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.
Крок 6 Додати вершки, перемішати.
Варити до легкого загустіння.
Крок 7 Додати шпинат, перемішати.
Крок 8 Посолити, поперчити, прибрати з вогню.
На тарілки викласти рибу, полити соусом.
Смачного!
Замість шпинату можна використовувати щавель, але це буде зовсім інший рецепт.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Запечена сьомга під шпинатним соусом. Інгредієнти
500-700 г сьомги (або форелі, горбуші)
300 мл вершків 15-20%
150 г цибулі
100 г шпинату
лайм або лимон
3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу (нарізану шматочками товщиною близько 1-1.5 см) викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Скропити соком лимона або лайма.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Крок 2 Готуємо соус.
Часник дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Шпинат нарізати.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.
Крок 6 Додати вершки, перемішати.
Варити до легкого загустіння.
Крок 7 Додати шпинат, перемішати.
Крок 8 Посолити, поперчити, прибрати з вогню.
На тарілки викласти рибу, полити соусом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий