Інгредієнти
Риба, тушкована у фользі. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, судак, пангасіус і т.д.)
150 г цибулі
1 лимон
спеції для риби
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Змішати цибулю і рибу, посолити, поперчити, додати спеції, сік лимона, перемішати.
Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Крок 4 Рибу викласти у фольгу.
Крок 5 Фольгу щільно загорнути.
Крок 6 Викласти у форму для запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Готову рибу посипати зеленню.
Смачного!
Риба, тушкована у фользі. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, судак, пангасіус і т.д.)
150 г цибулі
1 лимон
спеції для риби
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Змішати цибулю і рибу, посолити, поперчити, додати спеції, сік лимона, перемішати.
Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Крок 4 Рибу викласти у фольгу.
Крок 5 Фольгу щільно загорнути.
Крок 6 Викласти у форму для запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Готову рибу посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий