Інгредієнти
Риба в томатному соусі з оливками. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, судак і т.д.)
300 г помідорів
150 г цибулі
50 г оливок або маслин
зелень за смаком
1 яйце
мука
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
Крок 3 Потім обваляти в борошні.
Крок 4 На рослинному маслі посмажити рибу до готовності (я смажила тилапию по 5-7 хвилин з кожного боку).
Крок 5 Цибулю дрібно покришити.
Крок 6 Помідори нарізати кубиками.
Крок 7 Оливки нарізати кружечками.
Крок 8 Зелень дрібно покришити.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати помідори, посолити, тушкувати 5 хвилин.
Крок 11 Додати оливки.
Крок 12 Слідом додати зелень.
Перемішати, прибрати з вогню.
Крок 13 На тарілочки викласти рибу.
Крок 14 На рибу викласти соус.
Смачного!
Риба в томатному соусі з оливками. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, судак і т.д.)
300 г помідорів
150 г цибулі
50 г оливок або маслин
зелень за смаком
1 яйце
мука
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
Крок 3 Потім обваляти в борошні.
Крок 4 На рослинному маслі посмажити рибу до готовності (я смажила тилапию по 5-7 хвилин з кожного боку).
Крок 5 Цибулю дрібно покришити.
Крок 6 Помідори нарізати кубиками.
Крок 7 Оливки нарізати кружечками.
Крок 8 Зелень дрібно покришити.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 10 Додати помідори, посолити, тушкувати 5 хвилин.
Крок 11 Додати оливки.
Крок 12 Слідом додати зелень.
Перемішати, прибрати з вогню.
Крок 13 На тарілочки викласти рибу.
Крок 14 На рибу викласти соус.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий