У цьому рецепті я використовувала готовий заморожений морський коктейль (мідії, креветки, кальмари, восьминоги), який попередньо розморозила, і злила всю рідину.
Інгредієнти
Морепродукти з рисом. Інгредієнти
200 г рису (будь-якого)
500 г морепродуктів
400 г болгарського перцю
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
Приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 2 Цибулю дрібно покришити.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати перець, смажити 5-7 хвилин.
Крок 6 Додати морепродукти, тушкувати під кришкою 2-3 хвилини.
Крок 7 Додати рис, посолити, перемішати, прибрати з вогню.
Смачного!
Інгредієнти
Морепродукти з рисом. Інгредієнти
200 г рису (будь-якого)
500 г морепродуктів
400 г болгарського перцю
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
Приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 2 Цибулю дрібно покришити.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати перець, смажити 5-7 хвилин.
Крок 6 Додати морепродукти, тушкувати під кришкою 2-3 хвилини.
Крок 7 Додати рис, посолити, перемішати, прибрати з вогню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий