Інгредієнти
Риба з картоплею, запечена у фользі. Інгредієнти
500 г філе риби (судак, тілапія, пангасіус, навага і т.д.)
500 г картоплі
350 г болгарського перцю
200 г моркви
200 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Морква нарізати тонкими скибочками.
Крок 4 У перцю видалити насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати тонкими скибочками.
Крок 6 На фольгу викласти шматочки рибки.
Крок 7 На рибку викласти картоплю.
Крок 8 Потім цибулю.
Крок 9 Моркву.
Крок 10 Перець. Трохи посолити.
Крок 11 Фольгу добре загорнути.
Крок 12 Викласти на деко, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів, близько години.
Смачного!
Риба з картоплею, запечена у фользі. Інгредієнти
500 г філе риби (судак, тілапія, пангасіус, навага і т.д.)
500 г картоплі
350 г болгарського перцю
200 г моркви
200 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Морква нарізати тонкими скибочками.
Крок 4 У перцю видалити насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати тонкими скибочками.
Крок 6 На фольгу викласти шматочки рибки.
Крок 7 На рибку викласти картоплю.
Крок 8 Потім цибулю.
Крок 9 Моркву.
Крок 10 Перець. Трохи посолити.
Крок 11 Фольгу добре загорнути.
Крок 12 Викласти на деко, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів, близько години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий