Інгредієнти
Смажена камбала під томатно-цибульним соусом. Інгредієнти
500 г камбали
250 г цибулі
3 ст.л. томатної пасти або кетчупу
панірувальні сухарі
сіль
спеції за смаком
зелень за смаком
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу почистити, натерти сіллю і спеціями і залишити на 30-40 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Крок 4 Додати 150 мл кип'яченої води.
Крок 5 Слідом додати томатну пасту, перемішати, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин.
Потім прибрати з вогню.
Крок 6 Рибу обваляти в панірувальних сухарях.
Крок 7 На рослинному маслі посмажити рибу до готовності (я смажила по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).
Крок 8 На готову рибу викласти соус.
Посипати зеленню.
Смачного!
Смажена камбала під томатно-цибульним соусом. Інгредієнти
500 г камбали
250 г цибулі
3 ст.л. томатної пасти або кетчупу
панірувальні сухарі
сіль
спеції за смаком
зелень за смаком
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу почистити, натерти сіллю і спеціями і залишити на 30-40 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Крок 4 Додати 150 мл кип'яченої води.
Крок 5 Слідом додати томатну пасту, перемішати, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин.
Потім прибрати з вогню.
Крок 6 Рибу обваляти в панірувальних сухарях.
Крок 7 На рослинному маслі посмажити рибу до готовності (я смажила по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).
Крок 8 На готову рибу викласти соус.
Посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий