среда, 11 марта 2015 г.

Смажена камбала під томатно-цибульним соусом

Інгредієнти
Смажена камбала під томатно-цибульним соусом. Інгредієнти

    500 г камбали
    250 г цибулі
    3 ст.л. томатної пасти або кетчупу
    панірувальні сухарі
    сіль
    спеції за смаком
    зелень за смаком
    рослинне масло

Приготування

Крок 1 Рибу почистити, натерти сіллю і спеціями і залишити на 30-40 хвилин.

Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.

Крок 3 На рослинному маслі обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Крок 4 Додати 150 мл кип'яченої води.

Крок 5 Слідом додати томатну пасту, перемішати, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин.
Потім прибрати з вогню.

Крок 6 Рибу обваляти в панірувальних сухарях.

Крок 7 На рослинному маслі посмажити рибу до готовності (я смажила по 5 хвилин з кожного боку, на середньому вогні).

Крок 8 На готову рибу викласти соус.
Посипати зеленню.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини apktor.com hd-films.ml hayer.tv hd.serialnew.ru happydroid.ru hubstub.ru huisdierengids.nl i-win.info heartbeat.pp.ua helpstroy24.ru aig commercial coche insurance aig commercial insurance ais coche insurance specialist