Інгредієнти
Камбала під овочами. Інгредієнти
500 г камбали (або іншої риби)
150 г болгарського перцю
250 г баклажанів
200 г помідорів
150 г цибулі
2 зубчики часнику
рослинне масло
сіль
перець
мука
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Баклажани нарізати кубиками.
Якщо баклажани гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати баклажани, смажити 5 хвилин.
Крок 7 Додати перець.
Крок 8 Слідом додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).
Крок 9 В кінці приготування додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 10 Борошно змішати з сіллю і перцем.
Крок 11 Обваляти рибу.
Крок 12 Посмажити до готовності (камбалу я смажила по 5 хвилин з кожного боку).
Крок 13 Рибу викласти на тарілку.
Крок 14 На рибу викласти овочі.
Смачного!
Камбала під овочами. Інгредієнти
500 г камбали (або іншої риби)
150 г болгарського перцю
250 г баклажанів
200 г помідорів
150 г цибулі
2 зубчики часнику
рослинне масло
сіль
перець
мука
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Баклажани нарізати кубиками.
Якщо баклажани гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати баклажани, смажити 5 хвилин.
Крок 7 Додати перець.
Крок 8 Слідом додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).
Крок 9 В кінці приготування додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 10 Борошно змішати з сіллю і перцем.
Крок 11 Обваляти рибу.
Крок 12 Посмажити до готовності (камбалу я смажила по 5 хвилин з кожного боку).
Крок 13 Рибу викласти на тарілку.
Крок 14 На рибу викласти овочі.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий