Інгредієнти
Риба, смажена в клярі. Інгредієнти
500 г філе риби (у мене тілапія)
сіль
перець
спеції за смаком
рослинне масло
кляр:
3 яйця
200 мл молока
200 г борошна
сіль
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Посолити, поперчити, додати спеції і залишити на 30 хвилин.
Крок 3 Готуємо кляр. Яйця збити з сіллю.
Крок 4 Додати молоко, перемішати.
Крок 5 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 6 Шматочки риби вмочити в кляр.
Крок 7 Смажити у великій кількості розігрітого рослинного масла, з двох сторін, до золотистої скоринки (я смажила по 5-7 хвилин з кожного боку).
Раджу смажити невеликими порціями, щоб шматочки не прилипали один до одного.
Смачного!
Риба, смажена в клярі. Інгредієнти
500 г філе риби (у мене тілапія)
сіль
перець
спеції за смаком
рослинне масло
кляр:
3 яйця
200 мл молока
200 г борошна
сіль
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Посолити, поперчити, додати спеції і залишити на 30 хвилин.
Крок 3 Готуємо кляр. Яйця збити з сіллю.
Крок 4 Додати молоко, перемішати.
Крок 5 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 6 Шматочки риби вмочити в кляр.
Крок 7 Смажити у великій кількості розігрітого рослинного масла, з двох сторін, до золотистої скоринки (я смажила по 5-7 хвилин з кожного боку).
Раджу смажити невеликими порціями, щоб шматочки не прилипали один до одного.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий