Ніжна, ароматна, соковита риба.
Я використовувала рулетики з камбали, але можна використовувати філе, нарізане не сильно дрібно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Риба, тушкована в овочах. Інгредієнти
400 г філе риби (камбала, судак, форель і т.д.)
350 г помідорів
200 г болгарського перцю
300 г кабачків
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
1 гілочка розмарину (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Порей нарізати кільцями (ріпчасту цибулю дрібно нарізати).
Крок 2 Кабачки нарізати кубиками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати кабачки.
Крок 7 Перець.
Крок 8 Помідори.
Крок 9 Посолити, поперчити.
Крок 10 Додати розмарин.
Тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 11 Додати рибу.
Крок 12 Трохи посолити, поперчити.
Накрити кришкою.
Тушкувати близько 20-25 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Я використовувала рулетики з камбали, але можна використовувати філе, нарізане не сильно дрібно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Риба, тушкована в овочах. Інгредієнти
400 г філе риби (камбала, судак, форель і т.д.)
350 г помідорів
200 г болгарського перцю
300 г кабачків
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
1 гілочка розмарину (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Порей нарізати кільцями (ріпчасту цибулю дрібно нарізати).
Крок 2 Кабачки нарізати кубиками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати кабачки.
Крок 7 Перець.
Крок 8 Помідори.
Крок 9 Посолити, поперчити.
Крок 10 Додати розмарин.
Тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 11 Додати рибу.
Крок 12 Трохи посолити, поперчити.
Накрити кришкою.
Тушкувати близько 20-25 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий