Інгредієнти
Риба під соусом Тартар. Інгредієнти
500 г риби (тілапія, судак, горбуша і т.д.)
1 яйце
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
соус:
7 ст.л. майонезу
100 г маринованих або солоних огірків
2 зубчики часнику
зелень
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце збити, посолити, поперчити.
Крок 3 Рибу обваляти в яйці.
Крок 4 Потім обваляти в панірувальних сухарях.
Крок 5 Посмажити рибу на олії до готовності (я смажила тилапию по 5-7 хвилин з кожного боку).
Крок 6 Огірки дрібно нарізати.
Крок 7 Зелень дрібно покришити.
Крок 8 Змішати майонез, огірки, зелень, видавлений через чеснокодавку часник. Перемішати.
Викласти соус на рибу.
Смачного!
Риба під соусом Тартар. Інгредієнти
500 г риби (тілапія, судак, горбуша і т.д.)
1 яйце
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
соус:
7 ст.л. майонезу
100 г маринованих або солоних огірків
2 зубчики часнику
зелень
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце збити, посолити, поперчити.
Крок 3 Рибу обваляти в яйці.
Крок 4 Потім обваляти в панірувальних сухарях.
Крок 5 Посмажити рибу на олії до готовності (я смажила тилапию по 5-7 хвилин з кожного боку).
Крок 6 Огірки дрібно нарізати.
Крок 7 Зелень дрібно покришити.
Крок 8 Змішати майонез, огірки, зелень, видавлений через чеснокодавку часник. Перемішати.
Викласти соус на рибу.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий