суббота, 7 марта 2015 г.

Риба під соусом «Тартар»

Інгредієнти
Риба під соусом Тартар. Інгредієнти

    500 г риби (тілапія, судак, горбуша і т.д.)
    1 яйце
    панірувальні сухарі
    сіль
    перець
    рослинне масло

соус:

    7 ст.л. майонезу
    100 г маринованих або солоних огірків
    2 зубчики часнику
    зелень

Приготування

Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.

Крок 2 Яйце збити, посолити, поперчити.

Крок 3 Рибу обваляти в яйці.

Крок 4 Потім обваляти в панірувальних сухарях.

Крок 5 Посмажити рибу на олії до готовності (я смажила тилапию по 5-7 хвилин з кожного боку).

Крок 6 Огірки дрібно нарізати.

Крок 7 Зелень дрібно покришити.

Крок 8 Змішати майонез, огірки, зелень, видавлений через чеснокодавку часник. Перемішати.
Викласти соус на рибу.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини apktor.com hd-films.ml hayer.tv hd.serialnew.ru happydroid.ru hubstub.ru huisdierengids.nl i-win.info heartbeat.pp.ua helpstroy24.ru aig commercial coche insurance aig commercial insurance ais coche insurance specialist