Інгредієнти
Риба смажена під маринадом. Інгредієнти
1 кг риби (у мене судак)
мука
рослинне масло
сіль
перець
маринад:
300 г моркви
250 г цибулі
200 г (7 ст.л.) томатної пасти
150 мл оцту 3%
0,5 ч.л. цукру
рослинне масло
сіль
перець горошком (5-7 горошин)
лавровий лист (2-3 листи)
гвоздика (3-5 штук)
Приготування
Крок 1 Рибу почистити, нарізати невеликими шматочками.
Посолити, поперчити, залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Потім рибу обваляти в борошні.
Крок 3 Посмажити на олії до готовності (приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку).
Крок 4 Викласти рибу у форму (я використовувала форму розміром 17 ? 25 см).
Крок 5 Готуємо маринад.
Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 6 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 7 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 8 Додати моркву, смажити 5 хвилин.
Крок 9 Додати томатну пасту, смажити 5-7 хвилин.
Крок 10 Додати 50 мл води, згасити 5 хвилин.
Крок 11 Додати оцет, цукор, гвоздику, перець, лавровий лист, посолити.
Гасити ще 10 хвилин.
Крок 12 На рибу викласти гарячий маринад, остудити і поставити в холодильник на 3-4 години.
Подавати блюдо холодним або теплим - за смаком.
Смачного!
Риба смажена під маринадом. Інгредієнти
1 кг риби (у мене судак)
мука
рослинне масло
сіль
перець
маринад:
300 г моркви
250 г цибулі
200 г (7 ст.л.) томатної пасти
150 мл оцту 3%
0,5 ч.л. цукру
рослинне масло
сіль
перець горошком (5-7 горошин)
лавровий лист (2-3 листи)
гвоздика (3-5 штук)
Приготування
Крок 1 Рибу почистити, нарізати невеликими шматочками.
Посолити, поперчити, залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Потім рибу обваляти в борошні.
Крок 3 Посмажити на олії до готовності (приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку).
Крок 4 Викласти рибу у форму (я використовувала форму розміром 17 ? 25 см).
Крок 5 Готуємо маринад.
Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 6 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 7 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 8 Додати моркву, смажити 5 хвилин.
Крок 9 Додати томатну пасту, смажити 5-7 хвилин.
Крок 10 Додати 50 мл води, згасити 5 хвилин.
Крок 11 Додати оцет, цукор, гвоздику, перець, лавровий лист, посолити.
Гасити ще 10 хвилин.
Крок 12 На рибу викласти гарячий маринад, остудити і поставити в холодильник на 3-4 години.
Подавати блюдо холодним або теплим - за смаком.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий