Інгредієнти
Смажена риба з овочами. Інгредієнти
1 кг філе риби (судак, тілапія, минтай, горбуша і т.д.)
500 г болгарського перцю
200 г цибулі
200 г моркви
1 яйце
мука
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце перемішати з сіллю і перцем.
Крок 3 Вмочити шматочки риби в яйці.
Крок 4 Потім обваляти в борошні.
Крок 5 Посмажити на олії до готовності (я смажила минтай, приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку).
Крок 6 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 7 Морква нашаткувати соломкою.
Крок 8 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 9 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 10 Додати моркву, смажити 2-3 хвилини.
Крок 11 Додати перець, посолити, поперчити. Смажити до тих пір, поки перець не стане м'яким (близько 10-15 хвилин).
На тарілочку викласти рибу, на рибу викласти овочі. Прикрасити зеленню.
Смачного!
Смажена риба з овочами. Інгредієнти
1 кг філе риби (судак, тілапія, минтай, горбуша і т.д.)
500 г болгарського перцю
200 г цибулі
200 г моркви
1 яйце
мука
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце перемішати з сіллю і перцем.
Крок 3 Вмочити шматочки риби в яйці.
Крок 4 Потім обваляти в борошні.
Крок 5 Посмажити на олії до готовності (я смажила минтай, приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку).
Крок 6 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 7 Морква нашаткувати соломкою.
Крок 8 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 9 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 10 Додати моркву, смажити 2-3 хвилини.
Крок 11 Додати перець, посолити, поперчити. Смажити до тих пір, поки перець не стане м'яким (близько 10-15 хвилин).
На тарілочку викласти рибу, на рибу викласти овочі. Прикрасити зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий