Замість горбуші можна використовувати кету, судака, сибаса і т.д.
Котлети виходять соковитими і ніжними.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 котлет.
Інгредієнти
Котлети з горбуші. Інгредієнти
500 г філе горбуші
2 яйця
зелень
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Філе горбуші дрібно нарізати.
Крок 2 Зелень дрібно нарізати.
Крок 3 Яйця збити.
Крок 4 Змішати яйця, горбушу, зелень, посолити, поперчити.
Крок 5 На сковороду з розігрітим рослинним маслом викласти котлетки, смажити на середньому вогні 5-7 хвилин.
Крок 6 Перевернути, смажити ще 5-7 хвилин.
Смачного!
Котлети виходять соковитими і ніжними.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 котлет.
Інгредієнти
Котлети з горбуші. Інгредієнти
500 г філе горбуші
2 яйця
зелень
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Філе горбуші дрібно нарізати.
Крок 2 Зелень дрібно нарізати.
Крок 3 Яйця збити.
Крок 4 Змішати яйця, горбушу, зелень, посолити, поперчити.
Крок 5 На сковороду з розігрітим рослинним маслом викласти котлетки, смажити на середньому вогні 5-7 хвилин.
Крок 6 Перевернути, смажити ще 5-7 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий