Не знаю, що смачніше виходить - риба або тісто?
Риба виходить найніжніша! Тісто просочується соком і ароматом риби та лайма, виходить хрустке, дуже-дуже смачне.
У цьому рецепті можна використовувати філе риби, але мені набагато більше подобається використовувати цілу рибку (бажано використовувати не сильно кістляву рибу).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Риба, запечена в листковому тісті. Інгредієнти
500 г (2 шт.) Риби (сібас, дорада, судак, форель)
500 г листкового тіста (прісного або дріжджового)
150 г цибулі
1 яйце
кунжут
лайм або лимон
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Яйце збити.
Крок 3 Листкове тісто розділити на дві частини.
Кожну частину розкачати.
Крок 4 Викласти цибулю.
Крок 5 На цибулю викласти рибу (почищену і випотрошену).
Крок 6 Посолити, поперчити.
Скропити соком лайма чи лимона.
Крок 7 На рибу викласти цибулю.
Крок 8 Рибу загорнути в тісто, краї защипати.
Крок 9 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти рибу в тесті.
Крок 10 Змастити яйцем.
Крок 11 Посипати кунжутом.
Крок 12 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати протягом 45-50 хвилин.
Смачного!
Риба виходить найніжніша! Тісто просочується соком і ароматом риби та лайма, виходить хрустке, дуже-дуже смачне.
У цьому рецепті можна використовувати філе риби, але мені набагато більше подобається використовувати цілу рибку (бажано використовувати не сильно кістляву рибу).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Риба, запечена в листковому тісті. Інгредієнти
500 г (2 шт.) Риби (сібас, дорада, судак, форель)
500 г листкового тіста (прісного або дріжджового)
150 г цибулі
1 яйце
кунжут
лайм або лимон
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Яйце збити.
Крок 3 Листкове тісто розділити на дві частини.
Кожну частину розкачати.
Крок 4 Викласти цибулю.
Крок 5 На цибулю викласти рибу (почищену і випотрошену).
Крок 6 Посолити, поперчити.
Скропити соком лайма чи лимона.
Крок 7 На рибу викласти цибулю.
Крок 8 Рибу загорнути в тісто, краї защипати.
Крок 9 Деко змастити маслом або застелити папером для випічки.
Викласти рибу в тесті.
Крок 10 Змастити яйцем.
Крок 11 Посипати кунжутом.
Крок 12 Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати протягом 45-50 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий