Інгредієнти
Риба, смажена в кунжуті. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, пангасіус, горбуша і т.д.)
1 яйце
30-40 г кунжутного насіння (сезам)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце збити, посолити, поперчити.
Крок 3 Рибу вмочити в яйці.
Крок 4 Потім обваляти в кунжуті.
Крок 5 Смажити на олії до золотистого кольору (близько 5-7 хвилин).
Крок 6 Перевернути, посмажити з іншого боку (смажити ще близько 5-7 хвилин).
Смачного!
Риба, смажена в кунжуті. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, пангасіус, горбуша і т.д.)
1 яйце
30-40 г кунжутного насіння (сезам)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Яйце збити, посолити, поперчити.
Крок 3 Рибу вмочити в яйці.
Крок 4 Потім обваляти в кунжуті.
Крок 5 Смажити на олії до золотистого кольору (близько 5-7 хвилин).
Крок 6 Перевернути, посмажити з іншого боку (смажити ще близько 5-7 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий