Замість фенхеля можна спробувати використовувати стебло селери.
Якщо немає ні того, ні іншого, можна просто посипати рибу зеленню і запекти.
Буде смачно, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном. Інгредієнти
500 г сьомги (або форелі, горбуші)
1 корінець фенхелю
1 лимон
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лимон нарізати тонкими кружечками.
Крок 2 Фенхель дрібно нарізати.
Крок 3 У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.
Крок 4 На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).
Крок 5 Посолити, поперчити.
Крок 6 На сьомгу викласти фенхель.
Крок 7 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Якщо немає ні того, ні іншого, можна просто посипати рибу зеленню і запекти.
Буде смачно, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном. Інгредієнти
500 г сьомги (або форелі, горбуші)
1 корінець фенхелю
1 лимон
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лимон нарізати тонкими кружечками.
Крок 2 Фенхель дрібно нарізати.
Крок 3 У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.
Крок 4 На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).
Крок 5 Посолити, поперчити.
Крок 6 На сьомгу викласти фенхель.
Крок 7 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий