четверг, 12 марта 2015 г.

Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном

Замість фенхеля можна спробувати використовувати стебло селери.
Якщо немає ні того, ні іншого, можна просто посипати рибу зеленню і запекти.
Буде смачно, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном. Інгредієнти

    500 г сьомги (або форелі, горбуші)
    1 корінець фенхелю
    1 лимон
    сіль
    перець

Приготування

Крок 1 Лимон нарізати тонкими кружечками.

Крок 2 Фенхель дрібно нарізати.

Крок 3 У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.

Крок 4 На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).

Крок 5 Посолити, поперчити.

Крок 6 На сьомгу викласти фенхель.

Крок 7 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини apktor.com hd-films.ml hayer.tv hd.serialnew.ru happydroid.ru hubstub.ru huisdierengids.nl i-win.info heartbeat.pp.ua helpstroy24.ru aig commercial coche insurance aig commercial insurance ais coche insurance specialist