Інгредієнти
Риба в сирно-вершковому соусі. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, пангасіус, горбуша, сьомга і т.д.)
250 мл вершків (10-20%)
150 г сиру (напівтвердого або твердого)
зелень за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Зелень дрібно покришити.
Крок 3 Сир натерти на середній тертці.
Крок 4 Змішати вершки, сир, зелень.
Крок 5 Рибу викласти у форму для запікання.
Крок 6 Посолити, поперчити.
Крок 7 Залити вершково-сирним соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Смачного!
Риба в сирно-вершковому соусі. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, пангасіус, горбуша, сьомга і т.д.)
250 мл вершків (10-20%)
150 г сиру (напівтвердого або твердого)
зелень за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Зелень дрібно покришити.
Крок 3 Сир натерти на середній тертці.
Крок 4 Змішати вершки, сир, зелень.
Крок 5 Рибу викласти у форму для запікання.
Крок 6 Посолити, поперчити.
Крок 7 Залити вершково-сирним соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий