Замість сибаса можна використовувати дораду, судака, форель.
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Інгредієнти
Сібас на пару з овочами. Інгредієнти
500 г сибаса
200 г брокколі
200 г цвітної капусти
150 г моркви
зелень за смаком
лайм або лимон
1-2 зубчики часнику
гілочка розмарину (можна не додавати)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Морква нарізати тонкими кружечками.
Крок 2 Зелень дрібно нарізати.
Крок 3 Часник дрібно нарізати
Крок 4 Змішати зелень і часник.
Крок 5 Додати сік половини лайма (або лимона), перемішати.
Крок 6 Рибу почистити.
Нафарширувати зеленню.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 Викласти в пароварку.
Я використовую пароварку-вставку в каструлю.
Налити воду так, щоб вона не доходила до дна пароварки.
Крок 9 Викласти овочі, трохи посолити.
Воду довести до кипіння, накрити каструлю кришкою.
Варити рибу та овочі на пару близько 10 хвилин.
Крок 10 Додати розмарин, варити ще близько 15 хвилин.
Смачного!
Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.
Інгредієнти
Сібас на пару з овочами. Інгредієнти
500 г сибаса
200 г брокколі
200 г цвітної капусти
150 г моркви
зелень за смаком
лайм або лимон
1-2 зубчики часнику
гілочка розмарину (можна не додавати)
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Морква нарізати тонкими кружечками.
Крок 2 Зелень дрібно нарізати.
Крок 3 Часник дрібно нарізати
Крок 4 Змішати зелень і часник.
Крок 5 Додати сік половини лайма (або лимона), перемішати.
Крок 6 Рибу почистити.
Нафарширувати зеленню.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 Викласти в пароварку.
Я використовую пароварку-вставку в каструлю.
Налити воду так, щоб вона не доходила до дна пароварки.
Крок 9 Викласти овочі, трохи посолити.
Воду довести до кипіння, накрити каструлю кришкою.
Варити рибу та овочі на пару близько 10 хвилин.
Крок 10 Додати розмарин, варити ще близько 15 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий