Приготована таким чином риба виходить не суха, ніжна, дуже смачна.
Цибулю з морквою дуже добре підійдуть на гарнір, також, як і картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Смажена червона риба. Інгредієнти
1 кг червоної риби (кета, горбуша)
200 г моркви
250 г цибулі
1-2 яйця
панірувальні сухарі
сіль
перець
спеції за смаком
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу (почищену і нарізану шматочками товщиною близько 1.5-2 см) посолити, поперчити, додати спеції і залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Яйця збити, обваляти в них шматочки риби.
Крок 7 Обваляти в сухарях.
Крок 8 На рослинному маслі смажити близько 7-8 хвилин з одного боку.
Крок 9 Перевернути, смажити ще 7-8 хвилин.
При подачі на рибу викласти цибулю з морквою.
Смачного!
Цибулю з морквою дуже добре підійдуть на гарнір, також, як і картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Смажена червона риба. Інгредієнти
1 кг червоної риби (кета, горбуша)
200 г моркви
250 г цибулі
1-2 яйця
панірувальні сухарі
сіль
перець
спеції за смаком
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу (почищену і нарізану шматочками товщиною близько 1.5-2 см) посолити, поперчити, додати спеції і залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
Крок 2 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 3 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 4 Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 5 Додати моркву, обсмажити.
Крок 6 Яйця збити, обваляти в них шматочки риби.
Крок 7 Обваляти в сухарях.
Крок 8 На рослинному маслі смажити близько 7-8 хвилин з одного боку.
Крок 9 Перевернути, смажити ще 7-8 хвилин.
При подачі на рибу викласти цибулю з морквою.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий