понедельник, 2 марта 2015 г.

Дорада, смажена на грилі

Соковита рибка з апетитною золотистою скоринкою, з ароматом димку.
Звичайно, рибу можна просто запекти в духовці, але це буде зовсім інший рецепт і смак.
Інгредієнти
Дорада, смажена на грилі. Інгредієнти

    3-4 доради (або форелі, сибаса, судака)
    3-4 гілочки розмарину
    лайм або лимон
    сіль
    рослинне масло

Приготування

Крок 1 Лайм нарізати кружечками, кожен кружечок розрізати на дві частини.

Крок 2 Рибу почистити, видалити нутрощі і зябра.
Всередину риби покласти розмарин.

Крок 3 Також, всередину риби покласти 1-2 часточки лайма.

Крок 4 Рибу посолити.

Крок 5 Змастити олією.

Крок 6 Покласти рибу в грати для гриля.

Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям, до утворення золотистої скоринки (близько 7-10 хвилин).

Крок 8 Перевернути, посмажити з іншого боку.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини apktor.com hd-films.ml hayer.tv hd.serialnew.ru happydroid.ru hubstub.ru huisdierengids.nl i-win.info heartbeat.pp.ua helpstroy24.ru aig commercial coche insurance aig commercial insurance ais coche insurance specialist