Соковита рибка з апетитною золотистою скоринкою, з ароматом димку.
Звичайно, рибу можна просто запекти в духовці, але це буде зовсім інший рецепт і смак.
Інгредієнти
Дорада, смажена на грилі. Інгредієнти
3-4 доради (або форелі, сибаса, судака)
3-4 гілочки розмарину
лайм або лимон
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лайм нарізати кружечками, кожен кружечок розрізати на дві частини.
Крок 2 Рибу почистити, видалити нутрощі і зябра.
Всередину риби покласти розмарин.
Крок 3 Також, всередину риби покласти 1-2 часточки лайма.
Крок 4 Рибу посолити.
Крок 5 Змастити олією.
Крок 6 Покласти рибу в грати для гриля.
Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям, до утворення золотистої скоринки (близько 7-10 хвилин).
Крок 8 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Смачного!
Звичайно, рибу можна просто запекти в духовці, але це буде зовсім інший рецепт і смак.
Інгредієнти
Дорада, смажена на грилі. Інгредієнти
3-4 доради (або форелі, сибаса, судака)
3-4 гілочки розмарину
лайм або лимон
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Лайм нарізати кружечками, кожен кружечок розрізати на дві частини.
Крок 2 Рибу почистити, видалити нутрощі і зябра.
Всередину риби покласти розмарин.
Крок 3 Також, всередину риби покласти 1-2 часточки лайма.
Крок 4 Рибу посолити.
Крок 5 Змастити олією.
Крок 6 Покласти рибу в грати для гриля.
Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям, до утворення золотистої скоринки (близько 7-10 хвилин).
Крок 8 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий