Якщо ви ще не пробували дораду, обов'язково спробуйте!
Дуже смачна рибка. Ніжна, що не кістлява.
Овочі ідеально доповнюють смак риби.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 порції.
Інгредієнти
Дорада, фарширована овочами. Інгредієнти
1 кг доради (або сибаса)
200 г болгарського перцю
100 г моркви
6-7 помідорів чері або 2 звичайних помідора
цибуля-порей або 100 г ріпчастої цибулі
лайм або лимон
зелень за смаком
соус:
3 ст.л. рослинного масла
3 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.
Крок 4 Помідори дрібно нарізати.
Крок 5 Зелень дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 8 Додати перець, смажити 3-4 хвилини.
Крок 9 Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
Крок 10 Додати зелень, посолити, поперчити, прибрати з вогню.
Крок 11 Для соусу змішати масло і видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Крок 12 Рибу почистити, видалити зябра і плавники.
Нафарширувати овочами.
Крок 13 Викласти у форму для запікання.
Крок 14 Змастити соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 15 Подавати з шматочками лайма чи лимона.
Смачного!
Дуже смачна рибка. Ніжна, що не кістлява.
Овочі ідеально доповнюють смак риби.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3 порції.
Інгредієнти
Дорада, фарширована овочами. Інгредієнти
1 кг доради (або сибаса)
200 г болгарського перцю
100 г моркви
6-7 помідорів чері або 2 звичайних помідора
цибуля-порей або 100 г ріпчастої цибулі
лайм або лимон
зелень за смаком
соус:
3 ст.л. рослинного масла
3 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.
Крок 4 Помідори дрібно нарізати.
Крок 5 Зелень дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 8 Додати перець, смажити 3-4 хвилини.
Крок 9 Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
Крок 10 Додати зелень, посолити, поперчити, прибрати з вогню.
Крок 11 Для соусу змішати масло і видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Крок 12 Рибу почистити, видалити зябра і плавники.
Нафарширувати овочами.
Крок 13 Викласти у форму для запікання.
Крок 14 Змастити соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 15 Подавати з шматочками лайма чи лимона.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий