Соковиті, ніжні, дуже смачні котлети.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 котлет.
Інгредієнти
Рибні котлети. Інгредієнти
500 г рибного філе (судак, сібас, щука і т.д.)
150 г відвареного рису
50 г булочки або шматочок хліба
молоко
зелень за смаком
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибне філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Зелень дрібно нарізати.
Крок 4 Змішати філе, булочку (попередньо віджати її від молока), рис, зелень.
Посолити, поперчити.
Крок 5 З фаршу сформувати котлети.
Обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 6 Смажити на олії близько 10 хвилин з одного боку.
Крок 7 Перевернути, смажити близько 10 хвилин з іншого боку.
Крок 8
Смачного!
На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 котлет.
Інгредієнти
Рибні котлети. Інгредієнти
500 г рибного філе (судак, сібас, щука і т.д.)
150 г відвареного рису
50 г булочки або шматочок хліба
молоко
зелень за смаком
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибне філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Зелень дрібно нарізати.
Крок 4 Змішати філе, булочку (попередньо віджати її від молока), рис, зелень.
Посолити, поперчити.
Крок 5 З фаршу сформувати котлети.
Обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 6 Смажити на олії близько 10 хвилин з одного боку.
Крок 7 Перевернути, смажити близько 10 хвилин з іншого боку.
Крок 8
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий