При подачі посипте рибку зеленню.
Як гарнір підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Камбала, запечена з помідорами. Інгредієнти
500 г камбали
300 г помідорів
сік половини лимона
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу почистити, посолити, поперчити, додати сік лимона.
Поставити в холодильник на 2-3 години.
Крок 2 Помідори нарізати кубиками.
Крок 3 Рибу викласти у форму для запікання.
Крок 4 На рибу викласти помідори.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Смачного!
Як гарнір підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Камбала, запечена з помідорами. Інгредієнти
500 г камбали
300 г помідорів
сік половини лимона
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу почистити, посолити, поперчити, додати сік лимона.
Поставити в холодильник на 2-3 години.
Крок 2 Помідори нарізати кубиками.
Крок 3 Рибу викласти у форму для запікання.
Крок 4 На рибу викласти помідори.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий