Інгредієнти
Риба, тушкована під майонезом. Інгредієнти
500 г рибного філе
150 г майонезу
сік половини лимона
2 зубчики часнику
сіль
перець
спеції за смаком
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Посолити, поперчити, додати спеції, лимонний сік.
Все добре перемішати.
Поставити в холодильник на 1 годину.
Крок 3 Часник видавити через чеснокодавку і перемішати з майонезом.
Крок 4 Деко трохи змастити майонезом з часником.
Крок 5 Викласти рибу.
Крок 6 Змастити рибу майонезом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Риба, тушкована під майонезом. Інгредієнти
500 г рибного філе
150 г майонезу
сік половини лимона
2 зубчики часнику
сіль
перець
спеції за смаком
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Посолити, поперчити, додати спеції, лимонний сік.
Все добре перемішати.
Поставити в холодильник на 1 годину.
Крок 3 Часник видавити через чеснокодавку і перемішати з майонезом.
Крок 4 Деко трохи змастити майонезом з часником.
Крок 5 Викласти рибу.
Крок 6 Змастити рибу майонезом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий