Інгредієнти
Риба в сирному суфле. Інгредієнти
500 г філе риби (судак, тілапія, пангасіус і т.д.)
5 яєць
150 г сиру (твердого)
паніровка для риби або панірувальні сухарі
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Обваляти в паніровці.
Якщо Ви використовуєте панірувальні сухарі, додайте до них спеції за смаком і перемішайте.
Крок 3 Рибу викласти на сковороду, змащену олією.
Крок 4 Посмажити з двох сторін, до готовності (близько 5 хвилин з кожного боку).
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Яйця збити, посолити.
Крок 7 Додати сир, перемішати.
Крок 8 Рибу викласти у форму для запікання.
Крок 9 Зверху викласти яєчно-сирну масу.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Риба в сирному суфле. Інгредієнти
500 г філе риби (судак, тілапія, пангасіус і т.д.)
5 яєць
150 г сиру (твердого)
паніровка для риби або панірувальні сухарі
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Обваляти в паніровці.
Якщо Ви використовуєте панірувальні сухарі, додайте до них спеції за смаком і перемішайте.
Крок 3 Рибу викласти на сковороду, змащену олією.
Крок 4 Посмажити з двох сторін, до готовності (близько 5 хвилин з кожного боку).
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Яйця збити, посолити.
Крок 7 Додати сир, перемішати.
Крок 8 Рибу викласти у форму для запікання.
Крок 9 Зверху викласти яєчно-сирну масу.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий