Форель - дуже ніжна, смачна риба.
Тушковані овочі ідеально підійдуть на гарнір, а мариновану цибулю додасть пікантну нотку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Форель, запечена на грилі, з тушкованими овочами і маринованою цибулею. Інгредієнти
400 г форелі (або сьомги)
300 г картоплі
250 г баклажанів (або кабачків)
200 г моркви
сіль
перець
рослинне масло
зелень за смаком
маринована цибуля:
100 г цибулі
10 ст.л. оцту 6% (я використовувала яблучний)
15 ст.л. води
3 ст.л. цукру
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кільцями.
Крок 2 Для маринаду змішати воду, оцет, цукор.
Крок 3 У маринад покласти цибулю, залишити на 15-20 хвилин, потім цибулю вийняти.
Крок 4 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 5 Морква нарізати кубиками.
Крок 6 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити моркву, протягом 2-3 хвилин.
Крок 9 Додати картоплю, обсмажити протягом 3-4 хвилин.
Крок 10 Додати баклажани.
Крок 11 Посолити, поперчити.
Крок 12 Налити 50-100 мл води, накрити кришкою, тушкувати до готовності (близько 30 хвилин).
Крок 13 У готові овочі додати зелень.
Крок 14 Форель посолити, поперчити з двох сторін.
На сковороді-гриль (або на звичайній сковороді), на невеликій кількості рослинного масла посмажити форель (форель смажиться швидко, як тільки м'ясо початок світлішати, воно готово).
Крок 15 Перевернути, посмажити з іншого боку.
На тарілки викласти овочі, на овочі викласти форель, на форель викласти цибулю.
Смачного!
Тушковані овочі ідеально підійдуть на гарнір, а мариновану цибулю додасть пікантну нотку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Форель, запечена на грилі, з тушкованими овочами і маринованою цибулею. Інгредієнти
400 г форелі (або сьомги)
300 г картоплі
250 г баклажанів (або кабачків)
200 г моркви
сіль
перець
рослинне масло
зелень за смаком
маринована цибуля:
100 г цибулі
10 ст.л. оцту 6% (я використовувала яблучний)
15 ст.л. води
3 ст.л. цукру
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кільцями.
Крок 2 Для маринаду змішати воду, оцет, цукор.
Крок 3 У маринад покласти цибулю, залишити на 15-20 хвилин, потім цибулю вийняти.
Крок 4 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 5 Морква нарізати кубиками.
Крок 6 Картоплю нарізати кубиками.
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити моркву, протягом 2-3 хвилин.
Крок 9 Додати картоплю, обсмажити протягом 3-4 хвилин.
Крок 10 Додати баклажани.
Крок 11 Посолити, поперчити.
Крок 12 Налити 50-100 мл води, накрити кришкою, тушкувати до готовності (близько 30 хвилин).
Крок 13 У готові овочі додати зелень.
Крок 14 Форель посолити, поперчити з двох сторін.
На сковороді-гриль (або на звичайній сковороді), на невеликій кількості рослинного масла посмажити форель (форель смажиться швидко, як тільки м'ясо початок світлішати, воно готово).
Крок 15 Перевернути, посмажити з іншого боку.
На тарілки викласти овочі, на овочі викласти форель, на форель викласти цибулю.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий