Рибка виходить м'яка, ніжна, з вершковим смаком.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Риба, тушкована з цибулею і сметаною. Інгредієнти
500 г філе риби (судак, минтай, тілапія, горбуша, і т.д.)
250 г цибулі
300-400 г сметани (або вершків, майонезу)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 4 Додати рибу, смажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
Крок 5 Додати сметану, посолити, поперчити, тушкувати 15-20 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
На гарнір можна приготувати картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Риба, тушкована з цибулею і сметаною. Інгредієнти
500 г філе риби (судак, минтай, тілапія, горбуша, і т.д.)
250 г цибулі
300-400 г сметани (або вершків, майонезу)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 4 Додати рибу, смажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
Крок 5 Додати сметану, посолити, поперчити, тушкувати 15-20 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий