Розмарин надає рибі неповторний аромат.
Замість розмарину можна використовувати іншу зелень, але тоді це буде зовсім інший рецепт.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Риба з розмарином, запечена у фользі. Інгредієнти
500-700 г риби (судак, сібас, форель і т.д.)
2-3 гілочки свіжого розмарину або 2-3 ст.л. сушеного
150 г цибулі
150 г лимона
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кільцями.
Крок 2 Лимон нарізати кружечками.
Крок 3 У фольгу викласти трохи цибулі і 1-2 кружечка лимона.
Крок 4 На цибулю і лимон викласти рибу (почищену і випотрошену).
Крок 5 У черевце риби покласти гілочку розмарину (якщо Ви використовуєте рибне філе, викладіть розмарин на рибку).
Крок 6 На рибу викласти цибулю і лимон.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 Загорнути у фольгу, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Смачного!
Замість розмарину можна використовувати іншу зелень, але тоді це буде зовсім інший рецепт.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Риба з розмарином, запечена у фользі. Інгредієнти
500-700 г риби (судак, сібас, форель і т.д.)
2-3 гілочки свіжого розмарину або 2-3 ст.л. сушеного
150 г цибулі
150 г лимона
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати кільцями.
Крок 2 Лимон нарізати кружечками.
Крок 3 У фольгу викласти трохи цибулі і 1-2 кружечка лимона.
Крок 4 На цибулю і лимон викласти рибу (почищену і випотрошену).
Крок 5 У черевце риби покласти гілочку розмарину (якщо Ви використовуєте рибне філе, викладіть розмарин на рибку).
Крок 6 На рибу викласти цибулю і лимон.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 Загорнути у фольгу, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий