Сама по собі горбуша суха рибка.
Але, приготована таким способом, риба виходить ніжною і соковитою.
Головне - не перетримаєте її в духовці.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Горбуша, запечена з сиром. Інгредієнти
500 г філе горбуші
150 г сиру
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Горбушу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Рибу викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Крок 4 Змастити майонезом.
Крок 5 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 30 хвилин).
Смачного!
Але, приготована таким способом, риба виходить ніжною і соковитою.
Головне - не перетримаєте її в духовці.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Горбуша, запечена з сиром. Інгредієнти
500 г філе горбуші
150 г сиру
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Горбушу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Рибу викласти у форму для запікання.
Посолити, поперчити.
Крок 4 Змастити майонезом.
Крок 5 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 30 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий