Вкуснейшая рибка! Соус дуже доповнює смак сьомги.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Сьомга в вершково-ікорному соусі. Інгредієнти
600 г сьомги (або форелі, горбуші)
2 лайма чи лимона
сіль
перець
соус:
100 г червоної ікри
300 мл вершків 15-20%
Приготування
Крок 1 Лайм нарізати тонкими кружечками.
Крок 2 У фольгу викласти шматочки сьомги, посолити, поперчити.
Крок 3 На сьомгу викласти 2-3 кружечка лайма.
Крок 4 Фольгу загорнути.
Крок 5 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Крок 6 Готуємо соус.
Вершки довести до кипіння.
Варити на слабкому вогні до легкого загустіння (близько 10 хвилин).
Трохи остудити.
Крок 7 У остиглий соус додати ікру, акуратно перемішати.
Крок 8 На тарілки викласти сьомгу, полити соусом.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Сьомга в вершково-ікорному соусі. Інгредієнти
600 г сьомги (або форелі, горбуші)
2 лайма чи лимона
сіль
перець
соус:
100 г червоної ікри
300 мл вершків 15-20%
Приготування
Крок 1 Лайм нарізати тонкими кружечками.
Крок 2 У фольгу викласти шматочки сьомги, посолити, поперчити.
Крок 3 На сьомгу викласти 2-3 кружечка лайма.
Крок 4 Фольгу загорнути.
Крок 5 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Крок 6 Готуємо соус.
Вершки довести до кипіння.
Варити на слабкому вогні до легкого загустіння (близько 10 хвилин).
Трохи остудити.
Крок 7 У остиглий соус додати ікру, акуратно перемішати.
Крок 8 На тарілки викласти сьомгу, полити соусом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий