Інгредієнти
Риба з картоплею, запечені під майонезом. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, судак, палтус, пангасіус і т.д.)
1 кг картоплі
350 г помідорів
100 г сиру
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Рибу посолити, поперчити, залишити на 15-20 хвилин.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати кружечками.
Крок 4 Помідори нарізати пластиками.
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 У форму для запікання викласти половину картоплі, трохи посолити.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 На картоплю викласти рибу.
Крок 9 На рибу викласти помідори.
Крок 10 На помідори викласти залишився картоплю, трохи посолити.
Крок 11 Картопля змастити майонезом.
Крок 12 Посипати сиром і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до готовності (близько 40 хвилин).
Смачного!
Риба з картоплею, запечені під майонезом. Інгредієнти
500 г філе риби (тілапія, судак, палтус, пангасіус і т.д.)
1 кг картоплі
350 г помідорів
100 г сиру
майонез
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рибу нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Рибу посолити, поперчити, залишити на 15-20 хвилин.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати кружечками.
Крок 4 Помідори нарізати пластиками.
Крок 5 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 6 У форму для запікання викласти половину картоплі, трохи посолити.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 На картоплю викласти рибу.
Крок 9 На рибу викласти помідори.
Крок 10 На помідори викласти залишився картоплю, трохи посолити.
Крок 11 Картопля змастити майонезом.
Крок 12 Посипати сиром і поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів до готовності (близько 40 хвилин).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий